Van der Vaart adviseerde Ajax over ‘topprofessional’ Westermann

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Rafael van der Vaart en Ajax zullen als speler en club niet herenigd worden, maar dat wil niet zeggen dat de voormalige Ajacied niet meer in contact staat met de club waar hij zijn eerste stappen zette als profvoetballer. De Amsterdamse club vroeg aan ‘Raffie’ informatie over zijn voormalige medespeler Heiko Westermann.

De 32-jarige voormalige international is enthousiast over de Duitse verdediger. Het duo speelde vier seizoenen samen bij Hamburger SV en Real Betis. “Ajax heeft mij om informatie over Westermann gevraagd”, zegt Van der Vaart in gesprek met BILD. “Ik heb de club laten weten dat ze deze topprofessional zonder problemen konden halen. Met Heiko, die ik van drie jaar HSV en een jaar Betis ken, maakt geen enkele club een fout. Met zijn ervaring kan hij de jonge voetballers van Ajax zeer goed van dienst zijn”, besluit de enthousiaste Van der Vaart.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/07/21/van-der-vaart-adviseerde-ajax-over-topprofessional-westermann/