Van der Wiel stapt transfervrij over naar Fenerbahçe

Bron: www.ajaxlife.nl

Van der Wiel verruilt Parijs voor Istanboel. © Pro Shots

De medische keuring is al succesvol afgerond en slechts de handtekening ontbreekt nog onder het contract. Zodra Gregory van der Wiel zijn krabbel heeft gezet, is hij voor vier seizoenen speler van Fenerbahçe. De rechtsback komt transfervrij over van Paris Saint-Germain.

Na vier seizoenen PSG zit het avontuur in Parijs erop voor Van der Wiel. De rechtsachter kende best een succesvolle periode in het Parc des Princes – zeker wat prijzen betreft, maar het eindigde enigszins in mineur na een ruzie met Zlatan rondom de laatste kampioenswedstrijd.

Het gedoe zorgde ervoor dat PSG zeker niet meer verder wilde met 'Greg', maar over belangstelling heeft hij niets te klagen. De keuze viel uiteindelijk op Fener, dat nooit te beroerd is om grote namen op te pikken en onder contract te nemen.

Van der Wiel is met zijn 28 jaar relatief jong en kan nog een paar jaartjes mee. Het eerste doel wordt om via de voorronde de groepsfase van de Champions League te bereiken en daarna kan het vizier op de Turkse titel.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19980