Bosz: ‘Gecharmeerd van Huntelaar maar wij hebben nog steeds Milik’ (Incl. video)

Bron: ajaxfanzone.nl

Peter Bosz is inmiddels bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen en laat tegenover de NOS weten dat hij spelers vooral observeert al is dat voor de trainer geen geheim doordat hij meerdere malen tegen Ajax heeft gespeeld. Tijdens het gesprek valt ook de naam van Klaas Jan Huntelaar en dat is iets waar Bosz voorlopig nog niet over wil praten.

‘Huntelaar is natuurlijk een geweldige speler en wie wil die nu niet in zijn selectie. Maar vooralsnog hebben wij Arek Milik en die sluit na het EK en zijn vakantie gewoon bij ons aan. Op papier is hij nog steeds onze spits maar er zal nog een spits bij moeten komen waarbij meerdere spelers aantrekkelijk zijn. Het is voor mij zaak om de jongens goed te leren kennen. Dat ik veel spelers ken omdat ik als trainer tegen hun heb gespeeld is natuurlijk waar maar ik ben vooral aan het observeren nu, hoe steken die jongens nu echt in elkaar. Wat Huntelaar betreft hoef ik dat niet te doen want die heeft een mooi verleden bij deze club. We zullen het gaan zien de komende weken’.

Likes(85)Dislikes(12)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/06/30/bosz-gecharmeerd-van-huntelaar-maar-wij-hebben-nog-steeds-milik/

Gegevens

Onderwerpen: Selectie, Spits, Trainer
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax