The Sun: Louis van Gaal wordt Directeur Voetbalzaken, José Mourinho de Nieuwe Manager Manchester United

Bron: www.nieuwslog.nl

In aanloop van de FA cup finale schrijven de Engelse roddelbladen pagina’s vol met verhalen over Louis van Gaal. The Sun heeft waarschijnlijk wel het mooiste nieuws. Ze weten namelijk te melden dat Louis van Gaal directeur voetbalzaken zal worden bij Manchester United. Doordat Van Gaal een stap omhoog zou doen, maakt hij plaats voor José Mourinho.

Door de mindere prestaties — waardoor United Champions League voetbal misliep — is Louis van Gaal bij het publiek en de journalisten niet erg populair. Afgelopen dinsdag werd Van Gaal nog uitgefloten door teleurgestelde fans.Ondanks het matige seizoen van Manchester United is Louis van Gaal nog wel populair bij het bestuur van Man U. Ed Woodward, vice-voorzitter van de club, zou graag willen dat de voetbalkennis van Van Gaal behouden blijft voor de club.

Ondanks dat Ed Woodward al het hele seizoen Louis van Gaal steunt accepteert ook hij onderhand dat er een nieuwe manager moet komen. Omdat José Mourinho nu nog beschikbaar is, zouden ze bij United snel willen handelen, aldus The Sun.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1253151-the-sun-louis-gaal-wordt-directeur-voetbalzaken-jose-mourinho-nieuwe-manager-manchester-united/