Gino van Kessel, bekerheld van AS Trenčín

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Afgelopen vrijdagavond speelden AS Trenčín en Slovan Bratislava de Slowaakse bekerfinale in het Antona Malatinského stadion van Spartak Trnava. Tscheu La Ling is eigenaar van de eerstgenoemde club. Jarenlang werkte Ajax met de Slowaakse club samen. Eind 2015 werd deze samenwerking echter beëindigd.

Op de clubsite astrencin.sk is te lezen, dat 8.547 toeschouwers zagen dat Adam Zreľák Slovan Bratislava na een 0-0 ruststand op voorsprong zette. In de 77e minuut bracht de 202 centimeter lange Oostenrijkse invaller Stefan Maierhofer de stand in evenwicht. De finale leek op verlengingen af te stevenen totdat de 23-jarige ex-Ajacied Gino van Kessel in de 87e en 93e minuut AS Trenčín naar de winst en de Slowaakse beker schoot. Ook de Nederlanders Ryan Koolwijk en Mitchell Schet kwamen voor AS Trenčín tijdens deze finale in actie.

Met nog drie speelrondes in de Super Liga te gaan, heeft AS Trenčín een royale voorsprong van 5 punten op de nummer 2, Slovan Bratislava. Aanstaande zondag, 8 mei, ontmoeten beide clubs elkaar in het Štadión Pasienky. Bij een overwinning is AS Trenčín Slowaaks kampioen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/05/03/gino-van-kessel-bekerheld-van-trencin/

Gegevens