Jol: ‘Landstitel 2010 hoort bij Ajax na chaos bij FC Twente’

Bron: ajaxfanzone.nl

Martin Jol zou het niet meer dan terecht vinden als de KNVB besluit om de landstitel van 2010 alsnog aan Ajax te schenken. In dat seizoen wist FC Twente beslag te leggen op het zilverwerk maar zes jaar later wordt steeds meer duidelijk hoe de club toentertijd heeft gehandeld.

‘Als je nu kijkt wat de toenmalige machthebbers ten laste wordt gelegd dan lijkt het mij vrij normaal dat de landstitel alsnog naar Ajax gaat. Er komen zaken naar boven die het voetbal enorm schaden. Dat seizoen had Ajax één punt minder en greep het nipt naast de landstitel maar al met al ben ik wel tevreden met wat ik heb bereikt. Zo’n titel is natuurlijk leuk maar mocht de KNVB besluiten om het niet te doen dan heb ik daar ook vrede mee’. Jol is tegenwoordig werkzaam als trainer van de Egyptische topclub Al-Ahly. Naast Ajax was hij werkzaam bij Roda JC, RKC Waalwijk, Tottenham Hotspur, Hamburger SV en Fulham.

Bron: De Volkskrant

 

Likes(103)Dislikes(7)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/04/01/jol-landstitel-2010-hoort-bij-ajax-na-chaos-bij-fc-twente/