Geen Ajax-terugkeer Huntelaar: “Houdt niet van kunstgras”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Vele Ajax-fans zien Klaas-Jan Huntelaar liever vandaag dan morgen terug bij de Amsterdamse club. Maar dat is natuurlijk compleet onmogelijk. De 32-jarige ex-Ajacied verdient bij Schalke 04 liefst 6,75 miljoen per jaar. Maar er zijn ook andere redenen waarom de Nederlandse international niet terug zal keren bij Ajax.

“Voor Ajax is het een logische keuze, want hij legt er zo 25 in in de Eredivisie. Maar het komt te vroeg, Huntelaar is enorm eerzuchtig. Hij wil niet zomaar weggaan bij Schalke, dat zou wel op een raar moment komen”, aldus VI-journalist Anton Lippold. “Dan heeft hij het gevoel dat hij iets niet heeft afgemaakt en dus heeft hij ook met Schalke afgesproken dat hij de komende anderhalf jaar sowieso nog actief blijft in de Bundesliga.” Maar behalve zijn salaris en eerzucht is er nog iets dat een terugkeer in de weg staat. “Daar komt nog eens bij dat veel clubs in de Eredivisie op kunstgras spelen en dat verafschuwt hij. Mensen vergeten bovendien dat Huntelaar heel loyaal is, hij wil iets afmaken bij Schalke. Bovendien is Francesco Totti zijn grote voorbeeld … hij wil zeker tot zijn 36e op topniveau spelen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/02/11/geen-ajax-terugkeer-huntelaar-houdt-niet-van-kunstgras/

Gegevens