Heitinga: “Ajax heeft een voorstel gedaan”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

John Heitinga maakte gisteravond bekend dat hij stopt als voetballer: “Ik was er al een paar weken over na aan het denken. Ik heb het idee dat ik nu te weinig speel en dan denk ik dat ik eerlijk naar mezelf moet zijn. Maar ook naar m’n omgeving en naar de club, ik denk dat dit de beste beslissing is op dit moment”, vertelt de verdediger aan Ajax TV.

Het besluit om te stoppen viel hem echter wel zwaar: “Ik ben gaan voetballen toen ik klein was en heb uiteindelijk een schitterende carrière gehad. Maar ik ben 32 en dat is toch wel een dingetje, dat is nog steeds wel jong vind ik.” Heitinga dacht na over alle opties: “Ik heb alles overwogen, maar had ook niet zoveel zin om weer een buitenlands avontuur aan te gaan. Mijn gezin heeft het enorm naar hun zin in Amsterdam, dat zijn dingen die je allemaal laat meewegen.”

“Ik ben begonnen tegen Feyenoord en sluit ook af tegen Feyenoord”, blikt hij vooruit op zijn afscheid aankomende zondag. “Ik kijk er met gemengde gevoelens naar uit, maar het is vooral belangrijk dat we de drie punten hier houden.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/heitinga-ajax-heeft-een-voorstel-gedaan/

Gegevens