Veltman: ”We maken stappen, maar het moet beter”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na de wedstrijd stond gelegenheidsaanvoerder Joël Veltman de camera’s van Fox Sports te woord. De verdediger kijkt realistisch terug op de wedstrijd en ziet Ajax stappen maken.

De verdediger kon zich vinden in feit dat Ajax de tweede helft te weinig liet zien en refereerde naar de tweede helft die Ajax vorige week speelde in Den Haag. ”De tweede helft sprankelde het niet, het was goed te vergelijken met de wedstrijd van vorige week tegen ADO Den Haag. We voetbalden niet meer, waren de bal te vaak en te snel kwijt waardoor we niet aan ons eigen spelletje toekwamen.”

Dat Vitesse zoveel balbezit had, was geen van te voren genomen beslissing erkende Veltman: ”Het was geen bewuste keuze om Vitesse de bal te gunnen. Vitesse heeft een goed team en ze vonden makkelijk de vrije man tijdens de opbouw. Van te voren wisten we dat het een lastige wedstrijd zou worden, maar gelukkig bleef het 1-0.”

De verdediger besloot het interview positief, Ajax boekt progressie volgens Veltman ”We maken stappen aangezien we dit soort wedstrijden winnen, maar het moet veel beter, dat weten we ook.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/veltman-maken-stappen-maar-moet-beter/

Gegevens