Voorzitter Henrichs belegde geheime vergadering

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Donderdag vindt de Algemene Ledenvergadering van Ajax plaats, maar vorige week dinsdag vond voor een select gezelschap al een geheime vergadering plaats. Die geheime vergadering werd geïnitieerd door Hennie Henrichs, met als doel het bespreken van de tactiek voor donderdag, zo weet Ajax Showtime.

De Algemene Ledenvergadering is voor Henrichs en de bestuursraad van groot belang, omdat wordt bepaald of zij worden herkozen of niet. Ook staat er een motie gericht aan de bestuursraad op de agenda. Volgens Ajax Showtime hebben leden die niet waren uitgenodigd voor de geheime vergadering inmiddels ontzet gereageerd op de geheime voorbereidingen van de voorzitter.

De geheime vergadering is niet het enige discussiepunt in aanloop naar de daadwerkelijke vergadering. Ook over de manier van notuleren zou onenigheid zijn. Zo pleitte een groep leden voor schriftelijk stemmen, maar Henrichs verwees naar de statuten, waarin staat dat zakelijke stemmingen hoofdelijk of door het opsteken van de hand moeten gebeuren.

// < ![CDATA[// < ![CDATA[ (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});// ]]>

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/henrichs-geheime-voorbereiding-ledenvergadering/