Vitesse-uit op groot scherm ter afsluiting van Ajax Run

Bron: www.ajaxlife.nl

Beetje doorrennen, dan ben je op tijd voor Vitesse - Ajax! © Ajax Images

De tweede editie van de Ajax Run vindt plaats op zondag 25 oktober. Inderdaad, dat is ook de dag van de uitwedstrijd tegen Vitesse. Het uitvak raakt vast uitverkocht en voor de Ajacieden die een stukkie hollen, is een oplossing gevonden: Vitesse - Ajax wordt uitgezonden op grote schermen.

Het belangrijke uitduel met Vitesse, in een voor Ajax drukke maand met moeilijke wedstrijden, is vanaf 14.30 uur te zien op diverse schermen die in de Amsterdam Arena staan opgesteld. De finish van de verschillende afstanden is ook in het stadion en als je een beetje doorloopt, ben je op tijd binnen voor de aftrap.

Het is mogelijk om 5 of 10 kilometer te rennen en daarnaast worden ook een Kids Run en Business Run georganiseerd. Diverse prominente Ajacieden hebben inmiddels hun deelname toegezegd. De netto-opbrengst komt ten goede aan de Ajax Foundation G-dag.

De Ajax Foundation G-dag is een sportdag voor jongeren uit de regio Amsterdam met een lichamelijke beperking, verstandelijke beperking of een chronische ziekte.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=18395

Gegevens

Onderwerpen: Ajax Foundation, ArenA, Ziek
Clubs: Vitesse, AFC Ajax