Zaakwaarnemer Boilesen: ‘Met Ajax om tafel; hopen op nieuwe kans en transfer in winterstop’

Bron: ajaxfanzone.nl

De vader en zaakwaarnemer van Nicolai Boilesen laat tegenover Ekstra Bladet weten nu snel om de tafel te willen gaan zitten met Ajax om te praten over de plannen voor de nabije toekomst. De Deense linksback slaagde er niet in om de gewenste nieuwe club te vinden en staat bij Ajax inmiddels op een zijspoor.

Ajax vroeg omgerekend ongeveer 2,7 miljoen euro voor Boilesen en dat in combinatie met de blessuregevoeligheid van de linksback en zijn mindere prestaties van het afgelopen seizoen hebben er toe geleidt dat de zo verlangde club niet langs kwam voor de Deense international. ‘Ik heb met veel tussenpersonen gesproken die bezig zijn geweest om Nicolai een nieuwe club te bieden. Het is moeilijk om een linksback te verkopen. De trend van deze zomer is dat voor deze positie veel spelers zijn gehuurd,’ zo geeft de vader van Boilesen zelf als verklaring.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/09/02/zaakwaarnemer-boilesen-met-ajax-om-tafel-hopen-op-nieuwe-kans-en-transfer-in-winterstop/

Gegevens