NEC - Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Aanleggen, schieten.. scoren!ProShots

Goed. Erg leuk was het niet. Weer niet. NEC was onmachtig, Ajax deed het vooral rustig aan. Erg rustig aan. Slaapverwekkend is nog licht uitgedrukt, maar Ajax wint (alweer) en houdt de nul (alweer). Foto's van de 0-2 overwinning in De Goffert!

De derde speelronde van de eredivisie verloopt op alle mogelijke manieren stapvoets. Het begint al ver voor de aftrap, als de aanwezige motoragenten de bussen vol supporters opvangen. We zijn aan de vroege kant, blijkbaar, en dat is reden om tijd te rekken.

We rijden stapvoets door de diverse wijken van Nijmegen. En als we eenmaal de afslag richting De Goffert bereiken, zien we in vol ornaat een Ajacied staan! Je vraagt je af waarom er dan drie motormuizen nodig zijn om in een rustige woonwijk vrij baan te maken.

Ajax krijgt gelukkig net zo goed vrij baan, van NEC. De Nijmegenaren leggen Ajax geen strobreed in de weg en hebben wel eens voor zwaardere middagen gezorgd. De Ajacieden zijn genadig en leggen amper energie in de wedstrijd, dus blijft het bij 0-2. Meer woorden moeten we er maar niet aan besteden, hoe tevreden Frank de Boer misschien ook is.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=18087

Gegevens