De Boer furieus; Rapid excuseert zich voor ‘rode’ aanslag

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax-coach Frank de Boer reageerde gisteren boos na de aanslag van de Rapid Wien-speler Stefan Schwab op Jaïro Riedewald. De hoofdtrainer hoopt op een lange schorsing. Rapid Wien heeft ondertussen excuses gemaakt voor de weerzinwekkende aanslag.

De Boer in De Telegraaf: “Ik kan er met mijn verstand echt niet bij dat iemand zo inkomt. Het is ronduit schandalig.” Heel Ajax was opgelucht dat Riedewald (foto) niets mankeerde. “Zo’n tackle kan een carrière verwoesten. Jairo had al zijn botten kunnen breken. Deze jongen mag van mij zeker acht wedstrijden schorsing krijgen.” Trainer Zoran Barisic gaf na afloop van Rapid Wien – Ajax manmoedig de aanslag toe. “Onze excuses voor wat hij gedaan heeft. Hij heeft er zelf ook spijt van. Hij zal gestraft worden en daarna zal ik hem vergeven.” Volgens de coach was Schwab ‘overgemotiveerd’. “En daardoor heeft hij iets heel stoms gedaan”, zei de coach tegen de Oostenrijkse media.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/07/30/de-boer-furieus-rapid-excuseert-zich-voor-rode-aanslag/

Gegevens