‘Ajax-scouts op EK onder 21 voor Deense aanvaller Sisto’ (Incl. video)

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft op het EK onder 21 haar pijlen onder andere gericht op de Deen Pione Sisto, zo meldt De Telegraaf. De 20-jarige Sudanees met een Deens paspoort komt uit voor de Deense kampioen FC Midtjylland. Sisto is volgens de krant een snelle, behendige offensieve middenvelder met een actie, goed schot, inzicht, die ook op de vleugel uit de voeten kan. Hij zou ook als rechterverdediger uit de voeten kunnen, maar lijkt bij Ajax vooral in beeld als aanvaller. Sisto is in ieder geval geen goedkoop doelwit. FC Midtjylland stelt al een bod van bijna zes miljoen euro te hebben ontvangen.

Afgelopen seizoen brak Sisto definitief door bij Midtjylland, dat mede dankzij het goede spel en zeven doelpunten van de middenvelder kampioen van Denemarken werd. Volgens zijn zaakwaarnemer ziet de veelzijdige Sisto een overstap naar Amsterdam wel zitten. Het contract van Sisto bij de Deense kampioen loopt nog tot medio 2018 door.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/06/23/ajax-scouts-op-ek-onder-21-voor-deense-aanvaller-sisto-van-6-miljoen/

Gegevens