Van de Beek: ‘Ik ben er erg blij mee’

Bron: www.ajax1.nl

Donny van de Beek heeft al erg veel zin aan het nieuwe seizoen. De jonge middenvelder werd afgelopen week al uitgeroepen tot Talent van de Toekomst. In een gesprek met het Algemeen Dagblad kijkt hij terug op zijn gewonnen prijs.

“Ik ben er heel blij mee. Een enorme eer. Het is een bijzonder rijtje Ajacieden waarin ik terechtkom,” begint hij over zijn award. “Ik hoop dezelfde weg te bewandelen als zij. Hopelijk kom ik ook in het eerste. Dat moment komt steeds dichterbij, al weet ik heel goed dat ik er nu nog niet ben, hoor.”

Voor Van de Beek kwam de prijs niet totaal onverwacht. “Ik weet wel dat ik talent heb. Als ik ook keihard werk, dan weet ik zeker dat het met mij als prof goed gaat komen. De gedachte aan mijn eventuele debuut zorgt wel voor kippenvel, maar ik ben nog jong en ik moet het eerst bij Jong Ajax laten zien. Wel hoop ik veel mee te mogen trainen met de A-selectie. Vandaar dat ik na amper twee weken vakantie deze week ook al begonnen ben met trainingen voor mezelf om scherp aan de voorbereiding te kunnen beginnen. Ik kan nou eenmaal moeilijk stilzitten.” Ajax nieuws Ajax1.nl

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/van-de-beek-ik-ben-er-erg-blij-mee/