Klaassen kijkt uit naar nieuw seizoen en denkt niet aan vertrek

Bron: ajaxfanzone.nl

Davy Klaassen viert momenteel vakantie en door een operatie aan zijn buikwand mist Klaassen de komende interlands met Oranje. Klaassen kijkt uit naar het nieuwe seizoen waarin hij een belangrijke rol kan gaan spelen nu aanvoerder Niklas Moisander is vertrokken naar Sampdoria.

‘Natuurlijk speelt dat in mijn hoofd en ik loop er zeker niet voor weg. Ik merk dat ik steeds meer leiding kan geven aan het team al moet dat natuurlijk wel blijken tijdens wedstrijden. Mocht de trainer beslissen dat ik aanvoerder moet worden dan zal ik er staan. We moeten ons richten op het nieuwe seizoen en dat moet een stuk beter dan afgelopen seizoen. Ik heb nog een contract tot 2018 bij Ajax en ook volgend seizoen speel ik in Amsterdam. In het voetbal is het moeilijk plannen en het is maar de vraag wanneer je klaar bent voor een volgende stap. Voorlopig ben ik nog niet klaar bij Ajax, dat is wel duidelijk’.

Bron: NOS

Likes(21)Dislikes(0)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/06/03/klaassen-kijkt-uit-naar-nieuw-seizoen-en-denkt-niet-aan-vertrek/