Fischer niet boos op medische staf

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Na een periode vol blessureleed maakte Viktor Fischer vorige maand eindelijk zijn rentree voor Ajax. Dit alles na een slepende blessure met de nodige verhalen.

ELF Voetbal Magazine sprak met de Deen uitgebreid over deze tijd. Het begon allemaal in februari 2014 toen hij in de wedstrijd tegen AZ een scheurtje in zijn hamstring opliep. Rust zou de oplossing zijn en hij zou vier tot zes weken buitenspel staan. Niets was minder waar.

“Aanvankelijk werd gedacht dat ik een scheurtje in de hamstring van mijn linkerbeen had opgelopen. De scheur zat echter niet in de spier, maar vlakbij de pees.” Fischer had uiterlijk binnen tien dagen geopereerd moeten worden, maar dit gebeurde pas na twee maanden. Waar vijf maanden revalidatie had gekund, werden dit veertien lange maanden.

Het was een lastige periode voor Fischer, waarin hij soms door de pijn heen moest. “Maar ik móest van mezelf doorgaan. Natuurlijk, ik had ook zonder pijn op halve kracht kunnen trainen, maar wat heb je daar nou aan?”, besluit de altijd gretige aanvaller.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/05/28/fischer-niet-boos-op-medische-staf/

Gegevens

Spelers: Viktor Fischer
Onderwerpen: Aanvaller, Blessure, Rentree
Tags: Nieuws