Swart: ‘Als Ajax wat wil moet het Heitinga en De Jong halen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Sjaak Swart was afgelopen pinksterweekend natuurlijk aanwezig op de Copa Amsterdam en naast het aanschouwen van het jeugdvoetbal gingen de gesprekken natuurlijk ook over het huidige eerste elftal van Ajax. Als het aan Swart ligt dan moet Ajax niet een maar twee ervaren oud-Ajacieden verleiden tot een terugkeer naar Amsterdam, zo laat Mister Ajax weten tijdens een interview met Ajaxshowtime.

‘Maandag kregen wij ook het bericht door dat Rafael waarschijnlijk niet terugkeert naar Ajax. Dat is jammer want het is een hele goede voetballer die nog van veel waarde kan zijn voor het huidige Ajax. Maar als hij zelf niet wil dan houdt het op. We hebben nu Gudelj aangetrokken maar daar kan je niet op teren. Het is een speler die nooit voor Ajax heeft gespeeld en mijn inziens moeten er gewoon twee oud-Ajacieden terugkeren zoals Rijkaard en Litmanen dat ook deden. Johnny Heitinga en Nigel de Jong mogen van mij per direct terugkeren, dan los je in een klap veel problemen op’.

Bron: Ajaxshowtime

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/05/27/swart-als-ajax-wat-wil-moet-het-heitinga-en-de-jong-halen/

Gegevens