‘Ajax krijgt concurrentie van drie Italiaanse clubs in strijd om Van der Vaart’

Bron: ajaxfanzone.nl

 

Ajax hoopt Rafael van der Vaart te verleiden tot een terugkeer naar Ajax, maar of de middenvelder die lokroep beantwoord is nog maar de vraag. De speler van Hamburger SV heeft aangegeven dat hij liever eerst nog in een Europese topcompetitie aan de slag zou willen gaan. Mogelijk ligt zijn toekomst daarom wel in de Serie A: volgens La Gazzetta dello Sport hebben drie Italiaanse clubs interesse.

Het gaat niet om de topclubs maar om Genoa, Torino en Atalanta. Genoa staat op de zesde plaats in de Serie A, maar de club heeft geen Europese licentie gekregen van de Italiaanse voetbalbond en mag daardoor volgend seizoen geen Europees voetbal spelen. Genoa is tegen deze beslissing nog wel in beroep gegaan. Torino staat negende in de Serie A en maakt nog een klein kansje op Europees voetbal; Atalanta, de club waar ook Urby Emanuelson onder contract staat, staat zeventiende en zal volgend seizoen in ieder geval zeker niet in Europa actief zijn.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/05/20/ajax-krijgt-concurrentie-van-drie-italiaanse-clubs-in-strijd-om-van-der-vaart/