Trustfull vriend van De Boer: “Heb Jonk niet gesproken”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Gisteren werd bekend dat Orlando Trustfull assistent-trainer zal worden bij Ajax. Een jaar geleden was hij nog werkzaam in de jeugdopleiding van de Amsterdamse club.  De 44-jarige coach werd teruggevraagd door hoofdcoach Frank de Boer.

“Ik was verrast dat deze baan me werd aangeboden”, aldus Trustfull in De Telegraaf: “Frank heeft me tijdens een etentje de vraag gesteld of ik hem wil assisteren. Dat leek me een uitdaging, een mooie kans.” Het is opvallend te noemen dat Trustfull vorig jaar vertrok bij Ajax omdat jeugdtrainers onder leiding van Wim Jonk geen vast elftal meer hebben. Dat hij nu als assistent wordt aangedragen door Frank de Boer en wordt gecontracteerd door directeur voetbalzaken Marc Overmars is ook opmerkelijk. “Misschien dat sommige mensen er belang bij hebben om het zo uit te leggen, maar het is onzin. Ik heb nooit ruzie met Wim gehad. We zijn met respect uit elkaar gegaan. Ik heb hem echter nog niet gesproken over mijn terugkeer”, besluit Trustfull.

Forum: De Technische Staf & Het Bestuur

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/05/19/trustfull-vriend-van-de-boer-heb-jonk-niet-gesproken/

Gegevens