Davids: 'Ajax heeft mentor nodig'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Edgar Davids heeft zich zondagmorgen uitgebreid uitgelaten over de huidige situatie bij Ajax. De voormalig middenvelder ziet twee kampen en dat moet volgens hem zo snel mogelijk 'in harmonie' worden uitgesproken. De mensen die er nu zitten hebben volgens Davids namelijk wel degelijk de capaciteiten.

'De Pitbull' vertelt bij De Tafel van Kees dat er dingen niet goed zitten. 'De spelers die een functie kregen binnen de club wilden wij (de rvc red.) graag begeleiden omdat het anders te snel gaat. Ze moeten dingen leren, dat is normaal. Je moet een mentor hebben die de bedrijfsstructuur gaat aanleren', vertelt Davids.

Die mentoren ontbreken nu en dus kijkt hij niet op van de huidige wrijvingen. 'Nu krijg je wat er nu gebeurt en dat wil je natuurlijk niet. Kampen heb je bij iedere club, maar je wil het binnenskamers houden, het moet niet escaleren. Dat past niet bij Ajax, hoeveel kampen er ook zijn. Die jongens die er zitten hebben de capaciteiten, maar die moeten wel ontplooid worden. Er zijn zoveel managers, bij een bedrijf als Unilever zitten al goede gasten.'

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/87740/davids-ajax-heeft-mentor-nodig

Gegevens

Onderwerpen: RVC, Transfers
Clubs: AFC Ajax
Bestuursleden: Edgar Davids, Johan Cruijff