‘Topvoetballer’ Van der Vaart: “Geen topcompetitie? Dan Ajax”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Rafael van der Vaart is met zijn huidige club Hamburger SV in een felle degradatiestrijd verwikkeld. De 32-jarige ex-international zit er ook nog vaker op de bank dan hem lief is. Hij zal de Duitse club na dit seizoen verlaten. Voor Ajax? Misschien. Als hij geen nieuwe degradatieclub kan vinden in een topcompetitie.

“Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. De laatste twee jaar zijn heel zwaar geweest door het vechten tegen degradatie. Ik ben toe aan een andere uitdaging. Ik voel me top en kan nog op topniveau mee. Ik ben nog steeds een topvoetballer. Het liefst wil ik naar een topcompetitie. Als die niet komt, ga ik naar andere dingen kijken,” zegt de ex-Ajacied in gesprek met FOX Sports. Zijn eerste prioriteit ligt zeker niet bij een terugkeer naar de club waar hij opgeleid is en die hij in 2005 verliet. “Ajax? Daar denk ik eerlijk gezegd wel over na. Maar ik ben al een keer teruggekeerd naar een oude club van me en dat is niet zo goed bevallen,” zegt hij over zijn terugkeer naar HSV. “Bovendien wil ik nog een paar jaar in het buitenland spelen. Waar dat dan is, dat is voor mij ook nog steeds de vraag.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/04/27/topvoetballer-van-der-vaart-geen-topcompetitie-dan-ajax/

Gegevens

Onderwerpen: Terugkeer
Tags: Interviews