Jong Ajax verliest van FC Emmen

Jong Ajax heeft maandagavond de thuiswedstrijd tegen FC Emmen met 0-2 verloren. Bij de ploeg van Andries Ulderink en Jaap Stam maakte Niki Zimling zijn comeback terwijl ook Viktor Fischer weer present was en de gehele wedstrijd speelde. Of de Deen aankomend weekend terugkeert in de eerste selectie zal aanstaande vrijdag bekend worden gemaakt. Jong Ajax kon geen vuist maken tegen FC Emmen en stond na vier minuten al met 0-1 achter. Een knap afstandschot van Kenny Tete zorgde in de eerste helft  bijna voor de 1-1. In de tweede helft was het FC Emmen dat de grootste kansen had om de voorsprong uit te breiden en dat uiteindelijk een kwartier voor tijd ook deed.

Opstelling Jong Ajax: Boer; Lartey Sanniez, Tete, Van Bruggen, Warmerdam; Zimling (71. Vissie), Sporkslede, Bakker; Menig, Zivkovic (74. Acolatse), Fischer.

Bron: Ajax.nl