Ballenjongens, vaandeldragers voor Ajax - ADO Den Haag

Bron: www.ajaxlife.nl

Als ballenjongen heb je de beste plekken van het stadion.© De Brouwer

Ballenjongens en -meisjes hebben een belangrijke functie tijdens een wedstrijd. Ze kunnen tempo in de wedstrijd houden of als Ajax een krappe voorsprong heeft het spel juist een beetje vertragen.

Bij elke thuiswedstrijd mogen twee leden van de van Ajax Jonge Schare voor een keer ballenjongen/-meisje zijn. Zo ook bij Ajax - ADO Den Haag op zondag 22 maart.

Voor die wedstrijd hebben we nog meer prijzen in de aanbieding. We zoeken namelijk ook acht vaandeldragers. Vier die met de Ajaxvlag het veld op gaan en vier die dat doen met de vlag van ADO. Alle vaandeldragers lopen in Ajaxkleding.

Wat moet je doen om te winnen? Heel simpel: de prijsvraag goed beantwoorden in het onderstaande formulier. Dat kan tot dinsdag 12.00 uur. Vul ook even je lidnummer in, zodat we gegevens kunnen controleren.

Heb je een voorkeur voor een bepaalde activiteit? Geef dit aan bij het invulveld. Gratis tip: als je aangeeft met de ADO-vlag te willen lopen, is de kans groter dat je wint. Met de winnaars wordt dinsdag contact opgenomen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17229