Frank de Boer: ‘Liverpool en Tottenham zijn wel clubs waar ik mezelf zie werken’

Bron: ajaxfanzone.nl

Vorig jaar was de overstap naar Tottenham zeer dichtbij maar zoiets is nu niet aan de orde. Frank heeft belooft nog minimaal een jaar trainer van Ajax te blijven en hij heeft nog een contract tot medio 2017.

De Boer windt er geen doekjes om want zoals hij in FourFourTwo duidelijk maakt: “Als ze voor mij hadden gekozen, dan had ik het gedaan. Ik geloof dat je risico’s moet nemen en altijd vertrouwen in jezelf moet hebben dat je kan slagen”.

Eventuele aanbiedingen in de toekomst zal Frank goed wegen. Hij zal kijken naar wat de mogelijkheden zijn en vooral luisteren naar zijn gevoel. Hij vervolgt met “Ik zal kijken of het een club is waar ik mezelf goed kan presenteren en waar ik op mijn eigen manier kan werken. In het verleden was er ook interesse van AS Monaco, maar dat was geen club waar ik op dat moment op zat te wachten. Liverpool en Tottenham zijn wel clubs waar ik mezelf zie werken.”

Bron: FourFourTwo

Likes(0)Dislikes(0)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/03/03/frank-de-boer-liverpool-en-tottenham-zijn-wel-clubs-waar-ik-mezelf-zie-werken/

Gegevens