Jong Ajax - MVV

Bron: www.ajaxlife.nl

Jong Ajax is bezig aan een duikeling op de ranglijst.© Pro Shots

Nee, sorry. Dit wordt niet het leukste fotoverslag van Jong Ajax dit seizoen. De talenten van De Toekomst waren vijf wedstrijden op rij ongeslagen, maar aan die reeks kwam vrijdag een einde. MVV ging lopen met de drie punten en zette een stand van 1-3 op het scorebord.

De drie tegentreffers werden geïncasseerd in een dramatisch eerste kwartier. De spelers van Jong Ajax stonden verkeerd en gingen geen duels aan en dat bleek een dure les. Na een kwartier was de wedstrijd over.

De afgelopen periode zei een ruime verschil halverwege de wedstrijd helemaal niets bij de ploeg van Andries Ulderink en Jaap Stam – twee keer werd een marge van drie uit handen gegeven – maar Jong Ajax was niet bij machte veel aan de score te veranderen.

Als gevolg van de nederlaag zakt Jong Ajax naar de elfde positie in de Jupiler League. De Jong Ajacieden leken zich juist te nestelen in de subtop, maar er wordt de laatste weken te weinig gewonnen. De volgende wedstrijd van Jong Ajax is maandag 9 maart, op De Toekomst, tegen Almere City FC.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17133

Gegevens