[Update] Maandag uitspraak over straf Legia

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax begint de tweeluik met Legia overigens in Amsterdam op 19 februari, een week later volgt de return in Polen. Legia Warschau moet twee thuiswedstrijden in de competitie zonder supporters spelen vanwege misdragingen van de eigen fans, ook de eerste Europa League-wedstrijd (tegen Ajax dus) wordt afgewerkt in een spookstadion. 

Een afgesloten stadion zorgt ervoor dat ook Ajax-fans het geld in de portemonnee kunnen houden. Legia Warschau eindigde ondanks alle problemen poule L wel als eerste met vijftien punten uit zes duels. Trabzonspor werd tweede, Lokeren en Metalist Charkiv kwalificeerden zich niet. 

Update 17.00 uur (16 december 2014)Legia Warschau gaat in beroep tegen de straf die hen is opgelegd door de UEFA. Dat meldt voorzitter Bogusław Leśnodorski tegenover het Poolse Gwizdek24. 'Dit is de belangrijkste wedstrijd in jaren voor Legia. Wij willen dan ook graag dat onze supporters erbij zijn tegen Ajax', zo laat hij weten.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/84148/ajax-in-leeg-stadion-geen-uitfans-in-arena.html

Gegevens