A-teams Ajax winnen op de valreep

Ajax A1 begon sterk aan de wedstrijd tegen FC Groningen. Al na een kwartier hadden zowel El Azzouzi als Donny van de Beek een goede mogelijkheid gehad. Na een half uur spelen was er dan ook verdiend de voorsprong voor de Amsterdammers. Na een goede voorzet van Vince Gino Dekker kopte El Azzouzi raak. Nog voor rust kwam FC Groningen echter weer op gelijke hoogte toen Mirani ongelukkig in eigen doel schoot. Ajax bleef de gehele wedstrijd de betere ploeg en dat betaalde zich vlak voor tijd alsnog uit. Met nog drie minuten op de klok zette Cerny de 1-2 eindstand op het scorebord.

FC Groningen A1 - Ajax A1 1-2

Opstelling Ajax A1: Van Bladeren, Dankerlui, Mirani (75. Sanhieze), Leyder, Savastano, Eiting (45. Vissers), Azzouzi (68. Cerny), Efmorfidis (79. Nouri), Bulut (57. El Idrissi), Van de Beek en Dekker.

Wissels: Groothuizen, Cerny, Vissers, El Idrissi, Nouri en Sanhieze.

Doelpunten:30' 0-1 El Azzouzi45' 1-1 Mirani (ed)87' 1-2 Cerny