Jong Ajax ondanks goal Zivkovic onderuit

Bron: www.ajaxshowtime.com

Samenvatting:Jong Ajax begon slap aan de uitwedstrijd en kwam dan ook al snel onder druk te staan. De Brabantse thuisploeg liet zien prima te kunnen voetballen en kwam al na iets meer dan vijf minuten dik verdiend op voorsprong. Anthony van den Hurk was het eindstation van een mooie aanval en schoot prima binnen. Daarna leek Jong Ajax wakker geschud en rechtte het de rug.

Met 22 minuten op de klok viel de gelijkmaker. Rechtsbuiten Robert Muric werd aangespeeld vanaf de linkervleugel en legde goed af op Richaïro Zivkovic, die aannam en beheerst binnenschoot. Tot aan de rust bleef de wedstrijd op en neer golven, maar werd er niet meer gescoord.

Na de pauze was Jong Ajax het weer volledig kwijt. Onder aanvoering van ex-Ajacied Branco van den Boomen gooide FC Eindhoven het tempo omhoog. Na iets minder dan een uur spelen resulteerde dan dan ook in een doelpunt van Joey Sleegers, die daarmee matchwinner werd. Jong Ajax kon geen vuist meer maken en mocht zich gelukkig prijzen dat FC Eindhoven er niet nog een paar maakte.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/82962/live-20-00u-fc-eindhoven-jong-ajax-0-0-.html