Van Rhijn zag bui al hangen tijdens Champions League-loting: ‘Niets is onmogelijk’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax staat opnieuw voor de schier onmogelijke opdracht om de knock-outfase van de Champions League te bereiken. De Amsterdammers werden, net als in voorgaande seizoenen, in de groepsfase gekoppeld aan twee grootmachten.

In de Champions League moet Ajax het opnemen tegen FC Barcelona en Paris Saint-Germain. APOEL Nicosia maakt de groep van vier compleet. Ricardo van Rhijn geeft zich niet op voorhand gewonnen. De rechtsback, die na een blessure inmiddels weer is aangesloten bij de training van Ajax 1, kijkt uit naar de aantrekkelijke affiches op het Europese podium en wijst in zijn column op de officiële website van Ajax naar het verleden.

“Net als iedereen zat ook ik tijdens de Champions League-loting voor de tv. We kwamen natuurlijk pas als derde uit de pot, dus mijn eerste gedachte was: daar zijn we weer in een sterke poule… Het zijn vier heel mooie wedstrijden als je even FC Barcelona en Paris Saint Germain eruit pakt. Maar ook APOEL heeft niet al te lang geleden nog de kwartfinales gehaald. Het wordt lastig, maar dat maakt de uitdaging alleen maar groter”, schrijft Van Rhijn.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2014/09/12/van-rhijn-zag-bui-al-hangen-tijdens-champions-league-loting-niets-is-onmogelijk/