De Boer stond open voor vertrek naar Londen

Bron: ajax1.nl

Frank de Boer vertelde een maand geleden dat hij komend seizoen ‘gewoon’ trainer van Ajax is. De oefenmeester stond vlak na het einde van het seizoen in de belangstelling van Tottenham Hotspur. De Boer maakte deze interesse zelf bekend, iets wat men bij de Spurs niet kon waarderen. Uiteindelijk koos de club uit Londen voor Mauricio Pochettino en werd het nooit concreet voor De Boer, die wel degelijk oren had naar een overgang.

“Het werkt bij een club net als bij een bedrijf: er wordt over gestemd en uiteindelijk zijn ze tot de conclusie gekomen dat ze Pochettino wilden hebben”, vertelt De Boer in gesprek met AT5. “Als ze mij wilden hebben, dan denk ik wel dat ik ‘ja’ had gezegd. Het was vrij close.” Ajax-supporters mogen dus blij zijn dat De Boer nog altijd aan het roer staat. Onder zijn leiding pakten de Amsterdammers vier titels op rij.

Andere clubs hoeven De Boer in ieder geval niet meer te benaderen. Hij focust zich op een nieuw, misschien wel laatste, seizoen bij Ajax. “Ik heb mijn manager gezegd dat hij de telefoon niet hoeft op te nemen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-boer-stond-open-voor-vertrek-naar-londen/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=de-boer-stond-open-voor-vertrek-naar-londen