FIFA WK voetbal Oranje: Uitslag en Nabeschouwing Australië – Nederland

Bron: www.nieuwslog.nl

Zoals verwacht heeft het Nederlands Elftal Australië verslagen in de tweede groepswedstrijd van het FIFA WK voetbal. Door de overwinning heeft Nederland nu 6 punten, en is het zo goed als zeker van de achtste finales.

Nederland won de wedstrijd met 2-3, en dat ging een stuk moeizamer dan vooraf werd verwacht. Van Gaal begon de wedstrijd, net zoals tegen Spanje, met het 5-3-2 systeem. Waar Spanje veel ruimte weggaf aan Nederland, deden de Socceroos dit juist niet. Hierdoor kreeg Nederland nauwelijks kansen. In de twintigste minuut kreeg Nederland eindelijk een kans, die Arjen Robben gelijk benutte en de 0-1 scoorde.

Als je van te voren bij Unibet een weddenschap had ingezet op een overwinning van Nederland heb je nu 1,20 keer je inzet terug. Dat is een stuk minder dan de 5,10 keer je inzet die je kreeg na de overwinning op Spanje, omdat Nederland dit keer vooraf wel de favoriet was. Ook voor de wedstrijd tegen Chili is het mogelijk om bij Unibet weddenschappen af te sluiten.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1237404-fifa-wk-voetbal-oranje-uitslag-en-nabeschouwing-australie-nederland/