Blind en Cillessen in de basis bij Oranje

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het Nederlands elftal treedt aan in de veel getrainde 5-3-2-formatie. Naast Cillessen en Blind vormen Daryl Janmaat, Stefan de Vrij, Ron Vlaar en Bruno Martins Indi de achterhoede. Op het middenveld kiest Van Gaal voor Jonathan de Guzman naast Nigel de Jong, waardoor Jordy Clasie op de bank zit. 'De grote drie' voorin moeten het verschil gaan maken. Wesley Sneijder, Robin van Persie en Arjen Robben leken er donderdag klaar voor. 

De wedstrijd tussen Spanje en Nederland staat vrijdag om 21.00 uur Nederlandse tijd op het programma. Het duel wordt gespeeld in Salvador, waar Oranje al enkele dagen verblijft. In welke formatie de Spanjaarden gaan spelen is niet bekend. Vicente del Bosque deelde ook donderdag tijdens het open gedeelte van de training geen hesjes uit, waardoor het gissen is naar de basiself. 

Opstelling Oranje:Cillessen; Janmaat, Vlaar, De Vrij, Martins Indi, Blind; De Guzman, De Jong, Sneijder; Van Persie en Robben. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/79699/blind-en-cillessen-in-de-basis-bij-oranje.html