Corrupte moordenaar vindt Van Praag “respectloos”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Sepp Blatter…de man die niet alleen het voetbal heeft vermoord maar ook door omkoping het WK deed belanden in Qatar, het oliestaatje waar het leven van een mens, als die slaaf is, niets waard is. Inmiddels zijn er honderden(!!!) doden gevallen bij het bouwen van de stadions. Een foutje, noemde deze gewetenloze en schaamteloze idioot het.

Gisteren haalde hij uit naar Michael van Praag, de ex-voorzitter van Ajax. Van Praag ziet een extra termijn voor de 78-jarige FIFA-crimineel niet zitten, net als 99 procent van de hele (voetbal)wereld. Na een gênant als even debiel dansje en een ‘openbaring’ (“We kunnen ons afvragen of er ooit gevoetbald wordt op andere planeten. Waarom niet?”) ging ‘Bladder’ los op Van Praag. “Ik heb veel moeten slikken tijdens mijn leven. Maar zo iets respectloos als tijdens de UEFA-meeting heb ik mijn hele leven nog niet meegemaakt – niet op het voetbalveld en niet in mijn eigen huis”, zo noteerde Voetbal International tijdens een persconferentie op uit de mond van Blatter. De Blatter die 1 minuut stilte hield voor de overleden Mandela. Oh, nee…het waren 12 seconden. Over respectloos gesproken. Wie stopt deze gek?

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2014/06/12/corrupte-moordenaar-vindt-van-praag-respectloos/

Gegevens

Onderwerpen: FIFA, Omkoping, UEFA
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Clubleden: Michael van Praag