Oefeninterland Oranje: Nederland wint van Ghana, maar weinig vertrouwen voor WK

Bron: www.nieuwslog.nl

Het Nederlands Elftal heeft de Oefeninterland tegen Ghana met 1-0 gewonnen. Robin van Persie scoorde direct in de vijfde minuut, even gingen fans er vanuit dat Oranje mogelijk met een monster score zou kunnen, maar het Ghanese elftal speelde sterk en maakt het het Nederlands Elftal nog geregeld lastig.

Voor Van Persie was het zijn 43ste doelpunt in dienst van Oranje, en daarmee verstevigd hij zijn positie als all time topscoorder voor Oranje. Het doelpunt van Van Persie was het resultaat van goed combinatie spel tussen Arjen Robben en Wesley Sneijder.Het 5-3-2 systeem dat Van Gaal tijdens de vorige oefenwedstrijd introduceerde leek voor de spelers soms nog een beetje lastig. Zo speelde Sneijder, als middenvelder zijnde, te vaak op 1 lijn met Van Persie en Robben, terwijl het juist de bedoeling is dat Sneijder juist achter Van Persie en Robben staat, zodat ze een ‘driehoek’ creëren.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1236420-oefeninterland-oranje-nederland-wint-van-oranje-maar-weinig-vertrouwen-voor-wk/