Bojan nog niet zeker van langer verblijf bij Ajax

Bron: ajax1.nl

Bojan Krkić is er bij Ajax nog niet in geslaagd om een vaste basisplaats af te dwingen. Het is dan ook maar de vraag of de huurling van FC Barcelona ook volgend seizoen in het shirt van de Amsterdammers te zien is. Frank de Boer laat weten dat hierover nog geen beslissing is gemaakt.

“Daar gaan we later dit seizoen intern en met hem over praten. Hij heeft het recht dit als eerste te horen, dus daar laat ik me nog niet over uit”, zo laat de oefenmeester weten aan Ajax Life. Toch is De Boer wel degelijk blij met de inbreng van de jongeling. “De manier hoe wij met Ajax willen spelen past bij hem. Met name omdat hij zo ontzettend goed tussen de linies kan bewegen en omdat hij een uitstekende techniek heeft.”

Daarnaast zou er nog wel eens kritiek zijn op het rendement van Krkić, maar daar wordt volgens de coach aan gewerkt. ”Daar zijn we inderdaad mee bezig en ik constateer progressie op dat vlak. Het is vooral een fysieke kwestie. Voor hem is het belangrijk dat hij minuten maakt om in zijn ritme te komen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/bojan-nog-niet-zeker-van-langer-verblijf-bij-ajax/