Ajax Vrouwen komen met zevenklapper uit winterstop

Bron: www.ajaxlife.nl

De Ajax Vrouwen denderen door!© Björn Martens

De Ajax Vrouwen zijn uitstekend uit de winterstop gekomen. Zonder de vertrekkende Anouk Hoogendijk werd Club Brugge met liefst 7-1 verslagen, en zo werd de blakende vorm van voor de winter moeiteloos doorgezet.

Een zevenklapper komt niet vaak voor, helemaal omdat Hoogendijk niet de enige afwezige was. Ook Whitney Sharpe en Daphne koster ontbraken in de basisploeg van Ed Engelkes. Een vroege voorsprong (Van Lunteren) betekende de opmaat voor een heerlijk avondje.

De redding die keepster Ubachs even later moest verrichten bleek een zeldzaamheid. Ajax dicteerde het spel en liep nog voor rust uit tot een 4-0 voorsprong. Tessel Middag, Desiree van Lunteren en Eshly Bakker maakten de treffers.

Na de thee begonnen de Belgen wat feller dan de Ajacieden, waardoor er zomaar 4-1 op het scorebord kwam te staan. Silke Demeyre tekede voor, wat later bleek, de eretreffer. Ajax liet zich niet van zijn stuk brengen en speelde de wedstrijd lekker uit: zonder al te veel moeite en met goed spel liepen de Ajax Vrouwen uiteindelijk uit naar een 7-1 overwinning. Die staat.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15013

Gegevens

Onderwerpen: Winterstop, Transfers