Bojan meldt zich bij Ajax

Bron: ajax1.nl

Bojan Krkic meldde zich vandaag voor het eerst bij Ajax. De vleugelspits van FC Barcelona kreeg van Marc Overmars een rondleiding op trainingscomplex de Toekomst en schudde daarnaast nog even het handje van hoofdtrainer Frank de Boer.

Krkic heeft zijn officiele presentatie nog niet achter de rug, maar dinsdagmiddag kreeg hij alvast een kleine blik in de werkzaamheden van de club. De huurling met Spaanse roots  meldde tegenover Ajax.nl een goede reis te hebben gehad en kan niet wachten tot hij zich kan aansluiten bij de selectie. Wanneer hij het trainingstenue van Ajax aantrekt is nog niet helemaal zeker, maar lang zal dat niet duren.

Terwijl Bojan een rondje loopt op de Toekomst kwam de selectie van Ajax ook langzaam binnendruppelen. In de catacomben van het Ajax-complex kwam hij Frank de Boer tegen en volgde er een hartelijke begroeting. De hoofdtrainer gaf al eerder aan dat Krkic is aangetrokken voor de rechterflank, maar dat hij eveneens centraal of links in de aanval uit de voeten kan. “Bojan heeft een individuele actie, kan goals maken, het is gewoon een topspeler die we heel goed kunnen gebruiken dit zware seizoen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/bojan-meldt-zich-bij-ajax/