Vooruitblik op prestaties Ajax A1

Bron: ajax1.nl

Ajax A1 is de grootste eyecatcher van Aegon Copa Amsterdam 2013. Het publiek hoopt op goed spel van de ploeg van Alfons Groenendijk. Zijn equipe is afgelopen seizoen teleurstellend achtste geëindigd.

Arthur Numan, Rob Witschge en John van ‘t Schip lijken het niet helemaal te vertrouwen. Het trio kijkt vanaf de tribune naar de wedstrijd Ajax A1 – Borussia Mönchengladbach A1. De Duitsers spelen beter. Dat weten zij ook. Aan het eind van de eerste helft kijkt Numan op en lijkt hij te beseffen dat er niet veel inzit voor de ploeg van Alfons Groenendijk.

Gladback gaat verdiend met een 0-1 voorsprong de tweede helft in.

Ronald de Boer, tijdens Copa trainer van Men United, is positiever over de Amsterdammers. “Het is een erg talentvol team. Ze hebben alleen een teleurstellend seizoen gehad.” Het lijkt De Boer spannend, maar niet heel reëel om met Men United tegen Ajax A1 resultaat te boeken. Over zijn samengestelde team zegt hij: “Het is een enthousiaste ploeg die zich erg graag wil bewijzen. Je moet qua resultaten echter realistisch zijn. We gaan er compleet blanco in.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/vooruitblik-op-prestaties-ajax-a1/