Ajax A1 onderuit tegen FC Groningen

Ajax A1 heeft dinsdag met 0-1 verloren van de leeftijdsgenoten van FC Groningen. De Groningse goal viel vlak na rust. Trainer Alfons Groenendijk baalt van de wisselvalligheid van zijn elftal.

In de eerste helft kregen de Ajacieden nog wel enkele kansen, maar wisten niet te scoren. De A1 had na de rust de organisatie nog niet op orde. FC Groningen maakte hier handig gebruikte van en kwam op voorsprong door een goal van Tigran Gazarjan. “De tegengoal kwam uit de lucht vallen. Bij een moment van onachtzaamheid lag ie erin. Ons spel was rommelig, gewoon niet goed”, zegt de teleurgestelde Groenendijk.

De Amsterdamse A1 bleek niet in staat de achterstand weer recht te zetten. Het hoogste jeugdelftal van Ajax blijft wisselvallig presteren en staat op een achtste plaats.