De Boer onder de indruk van PEC Zwolle

Bron: ajax1.nl

Dat PEC Zwolle het goed doet tegen de beste ploegen uit de Eredivisie is algemeen bekend. De Zwollenaren wonnen al van Feyenoord (3-2) en haalden drie punten tegen PSV (3-1). Frank de Boer is zich bewust van de kwaliteiten van PEC Zwolle. “Als je ziet wat voor resultaten ze tegen de grote clubs hebben gehaald zijn we gewaarschuwd. Wij moeten het tempo van de wedstrijd bepalen en niet zij,” legde De Boer uit tijdens de wekelijkse persconferentie.

De Boer is onder de indruk van de club uit Zwolle, die voor het eerst sinds jaren weer uitkomt in de hoogste competitie die ons land kent. “Ik vind het heel knap hoe ze altijd hun eigen filosofie blijven volgen. Uit of thuis maakt niet veel uit voor hun manier van spelen. Ze proberen het altijd voetballend op te lussen en uiteindelijk heeft dat zijn resultaat.”

Volgens de Boer is PEC Zwolle vooral op het vlak van basistechniek en -gedachte goed bezig. “Dat hebben ze ook volgehouden toen de resultaten er niet waren. Uiteindelijk zijn de punten toch gekomen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-boer-onder-de-indruk-van-pec-zwolle/

Gegevens