Voorbeschouwing RKC Waalwijk-AJAX

Bron: www.afca.nl

Nu de Europese horde voor de helft is genomen, kan AJAX zich weer richten op de competitie: RKC wacht op ons in Waalwijk. Frank de Boer en zijn mannen weten wat hun te doen staat na het puntverlies van afgelopen zondag: er zal gewonnen moeten worden en het liefst met grote cijfers. Niet alleen staat psv op punten voor, maar ook het doelsaldo is stukken beter en dat kan wellicht later nog een rol van betekenis gaan spelen.

RKC is -gelet op het budget- aan een prima seizoen bezig: de ploeg bivakkeert in de top van het linkerrijtje, maar daar staat alles zo dicht op elkaar dat er elke week weer verschuivingen zijn. Zaak dus voor de Waalwijkers om regelmatig punten te pakken, zeker tegen de concurrenten. Bij het bezoek van AJAX zal iedereen hopen op een stuntje, maar zijn de verwachtingen ongetwijfeld niet hoog gespannen. Overigens verloor psv eerder dit seizoen in Waalwijk met 3-2.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/voorbeschouwing/voorbeschouwing-rkc-waalwijk-ajax/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=voorbeschouwing-rkc-waalwijk-ajax