Blind zal deze winter niet verkocht worden

Bron: ajax1.nl

Een winters vertrek van Daley Blind is onbespreekbaar voor Marc Overmars. De directeur voetbalzaken geeft in het Algemeen Dagblad aan dat Blind niet zal vertrekken in januari. Het contract van de linksback loopt af in de zomer. Het lijkt er dus op dat Blind gratis de deur uit zal lopen.

Een transfervrij vertrek aankomende zomer is echter vooralsnog ook niet aan de orde. Ajax heeft aangegeven dat ze pas in februari om de tafel gaan met de zoon van oud-Ajacied Danny Blind. De Amsterdamse club heeft meer linkerverdedigers op de loonlijst staan en wil daardoor geen risico’s nemen. “We weten wat we willen, maar we gaan eerst met Daley praten. Dat het gesprek in februari is gepland, is onze zaak,” aldus Overmars.

De jonge Ajacied laat weten dat hij wel blij is dat hij niet verkocht zal worden in januari. “Het is in elk geval goed om te horen dat de club me in de winterstop niet kwijt wil.” Toch geeft hij toe dat de situatie wel een beetje vreemd is. Blind wil zich eerst nog gewoon op het voetbal focussen. “Ik wil mijn niveau van voor de winterstop vasthouden. Dan zien we verder wel wat er gebeurt.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/blind-zal-deze-winter-niet-verkocht-worden/