KNVB eist inzage contracten Meleg

Bron: ajax1.nl

De KNVB wil de contracten van Dejan Meleg inzage. Dit heeft de Nederlandse voetbalbond volgens Voetbal International geëist naar aanleiding van de Kamervragen die in oktober werden gesteld aan Edith Schippers, minister was van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De linkspoot zou onder contract liggen bij een lugubere zaakwaarnemer genaamd Mihael Stankovic.

Ajax ontkent mee te werken aan zogenoemde wurgcontracten en zegt zelfs niet op de hoogte te zijn van deze overeenkomst tussen Meleg en Stankovic. Toch zal de Amsterdamse club de contracten naar Zeit op moeten sturen. Ajax zegt niet met de zogenaamde belangenbehartiger van Meleg hebben gehandeld, maar Meleg en diens vader. De club heeft de komst van Meleg tot op heden niet bevestigd.

Meleg speelt tot op heden nog in het shirt van het Servische FK Vojvodina. De aanvallend ingestelde middenvelder is zo langzamerhand verwikkeld in een transfersoap. Zijn werkgever is niet gediend van de werkwijze van de zaakwaarnemer van Meleg en vindt dat Ajax niet met hem in zee zou moeten gaan.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/knvb-eist-inzage-contracten-meleg/

Gegevens