AFCA op reis: Manchester City uit

Bron: www.afca.nl

 Manchester voor de tweede keer in één jaar. Vorig seizoen de rooien, nu de blauwen. Op de dag voor de wedstrijd vlogen we met een select gezelschap naar Manchester. Op Schiphol kwamen we nog even onze held Jantje tegen, die we waarschijnlijk goed hadden kunnen gebruiken tegen City. Na een behoorlijke vertraging kwamen we pas tegen middernacht aan in ons hotel en toen bleek dat de pubs en clubs grotendeels weer een ‘only families’ beleid hadden ingevoerd vierden wij gewoon ons eigen feestje.

De kater was er in ieder geval niet minder om op de wedstrijddag en traditiegetrouw werd deze weggespoeld met bier. Natuurlijk ontbrak ook het English breakfast niet in een relaxte pub vlakbij het hotel. Hierna was het tijd om even wat andere bekenden op te zoeken in ‘the city centre’, dat toch een stuk minder vol was met Ajacieden dan afgelopen februari. Wat pubs afgeslenterd, ons langzaam laten vollopen en teruggekeerd naar de pub waar we ’s ochtends hadden ontbeten. Nu was deze afgeladen vol met Ajacieden en hier kwam de wedstrijdspanning dan ook de hoek omkijken.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/nieuws/afca-op-reis-manchester-city-uit/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=afca-op-reis-manchester-city-uit