“Loting voor supporters geweldig”

Bron: www.afca.nl

Volgens de door ons zo enorm geliefde en gerespecteerde commercieel directeur Henri van der Aat is deze loting geweldig voor ons als supporters. We mogen voor de derde keer op rij naar Madrid. Geluksvogels die we zijn. We mogen wederom naar het bruisende Manchester alwaar we vorig jaar in alle kroegen en clubs met open armen ontvangen werden na de wedstrijd en als klap op de vuurpijl mogen we ook nog eens naar het altijd gezellige Dortmund. Wat treffen we het toch weer enorm! De hele redactie liep dan ook in polonaise door de kamer toen ook nog eens Dortmund uit de koker kwam. Wij konden ons geluk niet op. Tranen van geluk liepen over onze wangen.

Eens te meer blijkt maar weer dat Henri van der Aat totaal geen idee heeft wat er speelt bij de supporters. Niemand van ons zit te wachten om wederom naar Madrid of Manchester te gaan. We gaan wel, daar gaat het niet om, maar dat is omdat we onze club altijd en overal steunen. Ook in de steden waar we volledig op uitgekeken zijn. Wij zijn er voor Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/nieuws/loting-voor-supporters-geweldig/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=loting-voor-supporters-geweldig

Gegevens