Raiola houdt transfer Assaidi naar Ajax op

Bron: ajax1.nl

Ajax mag dan misschien dichtbij een akkoord zijn met SC Heereenveen, van een transfer is nog geen sprake. Ajax moet er namelijk nog uitkomen met de speler, waarvan Mino Raiola de zaakwaarnemer is.

Aanvankelijk wilde Assaidi graag naar het buitenland, maar de laatste weken is hij tot inkeer gekomen. Assaidi is erg gesteld op zijn moeder, die sinds kort weduwe is geworden. Een vertrek naar het buitenland zou betekenen dat hij Amsterdam, zijn huidige woonplaats en zijn moeder zou moeten verlaten. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola lijkt hier echter weinig aandacht voor te hebben.

“Er zijn verschillende clubs geïnteresseerd in Oussama en Ajax is het meest concreet”, meldt Raiola tegenover Voetbal International. Ajax wil Assaidi graag snel aan de selectie toevoegen.

“Er is veel contact tussen de betrokken partijen, maar we zullen het nog goed over de voorwaarden moeten hebben”, zegt Raiola, die daarmee onder meer kan doelen op zijn eigen commissie bij de transfer. “Ajax is op financieel gebied een nieuwe weg ingeslagen, dat hebben we onlangs nog kunnen zien bij de onderhandelingen over Luciano Narsingh. We moeten kijken of daar een mouw aan te passen is.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/raiola-houdt-transfer-assaidi-naar-ajax-op/