Narsingh lust geen Jupiler

Bron: www.afca.nl

Nee. Het is niet zo dat Luciano Narsingh naar Eindhoven dreigt te gaanvanwege de aantrekkelijke opties die in zijn contract aldaar kunnenworden opgenomen. Gratis gas uit de Oeral is natuurlijk best lekkervoor de toch al niet te dunne portemonnee. Net als ex-KGB agenten alsvrijwillige lijfwacht en een gratis Moskous hoerenabbonnement. Zomaarwat zaken die via de relaties van de nieuwe trainer van psv eenvoudigzijn te regelen.

Het zijn ook niet de gratis platenspeler en stereotoren die over derug van daf-medewerkers ter beschikking gesteld worden in lampenlanden die daar standaard aanhangsel zijn van contracten, die Lucianowellicht in de provinciaalse klei doen belanden straks. En het zijnzeker niet de schijndode ex-assistenten van het oranje van Bert deBange, Cocu en Faber, die inmiddels weer het wereldrecord apathischtoekijken verder aan het verbeteren zijn op de bijvelden van het metde opbrengst van veel te dure spaarlampen gesubsidueerdetrainingscomplex van de grootste provincieclub van Europa.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/columns/narsingh-lust-geen-jupiler/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=narsingh-lust-geen-jupiler