‘Spurs nog steeds geïnteresseerd in Vertonghen’

Bron: ajax1.nl

Harry Redknapp is afgelopen week ontslagen bij Tottenham Hotspur, maar de club is nog steeds geïnteresseerd in Jan Vertonghen. Dat vertelt zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli tegenover SportingLife.com. “Er is niets veranderd, hij komt voor de club en niet voor de trainer. Trainers komen en gaan. Natuurlijk vindt Jan het vervelend dat Harry weg is, maar hij gaat echt voor de club”, vertelt zijn zaakwaarnemer.

“We hebben een goede verstandhouding met voorzitter Daniel Levy. Hij wil dat de deal doorgaat en er is een goede sfeer. Ik weet niet wanneer het gaat gebeuren, maar de deal is allesbehalve ver weg”, vervolgt hij. Een paar weken geleden vroeg hij zelf aan de Belgische verdediger of Tottenham dé club is waar hij zijn toekomst zag: “Ja. Ik weet waar ik naartoe wil gaan en dat is duidelijk voor iedereen.” Vooral de Engelse competitie trekt hem erg aan.

Het is nog niet bekend wie Redknapp zal opvolgen. Onder andere Everton-manager David Moyes is meerdere malen genoemd. Voormalig Chelsea en Porto-trainer André Villas-Boas zou naar verluidt ook hoog op het lijstje van de Noord-Londense club staan.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/spurs-nog-steeds-geinteresseerd-in-vertonghen/